top of page
  • EgSerDeg null

Sosiale Media Manager og Virtuell Assistent- Kva kan eg hjelpa deg med?

Oppdatert: 28. jun. 2023

Ein Virtuell Assistent tar seg av alle dei kontoroppgåvene så du ikkje rekker med. Du driver kanskje eit lite firma der hovedfokuset er på din spisskompetanse, enten det er ei handtverkar bedrift, hudpleiesalong, klesbutikk, eventsekap osv. Då er det jo fint å kunna setta oppgåver vidare til ein Virtuell Assistent som meg :) Eg har jo tid til det! Eg jobbar via min data heima på mitt kontor, og du sender meg dei oppgåvene du vil eg skal gjera for deg. Det kan vera seg bookingar, oppdattering av heimasida, epost handtering, booka eventer/samlinger/middager for firmaet, sosiale medier. Ja her er det berre fantasien som setter grenser. Nokon ønsker hjelp ein heil dag og thats it, mens andre ønsker fast hjelp kvar veka, eller ved behov. Eg tilbyr fleire pakkar, ta kontakt for ein uforpliktande prat så finner me den løysinga så passar best for deg :)


Bakgrunn: Eg har alltid jobba i salg og service bransjen, og data har vore ein stor del av min arbeidskvardag🤗. Så eg lærer program fort, og jobbar effektivt og nøye. Reiseliv er mitt fagfelt, og der har eg lært meg at eg må vera kreativ og løysingsorientert. Itillegg har eg vore borti masse forskjellige kundesituasjonar, der eg har funne ulike måtar å takla dei forskjellige kundehenvendelsane på😄


Som Sosiale Media Manager hjelper eg di bedrift med markedsføring på sosiale medier. Det er jo ein jungel av tips til kortid og kva ein bør posta, algoritmer, nye trender kjeme på løpende band. Blir du svett av tanken😅🤯? Eg syns jo detta er kjempe kjekt å følga med på, kjenner til dei siste trendene og ser korleis di bedrift bør vinkla markedsføringa på sosiale medier🤩. Eg diggar å vera kreativ, laga reels, ta bilde og skriva fengande tekst. Kan det ikkje vera kjekt å få eit anna syn på din konto på sosiale medier, få litt tips og veileding, eller få meg til å ta seg av alt detta? 😄 Når eg spør bedriftseigarar kva dei syns tar masse tid, så svarar dei sosiale medier, mange er ikkje så interessert eller har ikkje tida å driva der inne, då er det jo supert at eg kan hjelpa deg med det 😁Eg har forskjellige pakkar der òg, me kan gjerne ta ein uforpliktande samtale så ser me kva så kan passa for deg. Det kan vera så enkelt at du trenger nokon nye auge til å sjå på innhaldet ditt og komma med tips eller strategi til innhaldet📲. Tenk kor godt det hadde vore å fått laga ein posteplan der postinga gjekk av seg sjølv framover👌🏼? Og kanskje særlig i sommar. Itillegg kan eg ha influensersamarbeid, der eg viser fram dine produkt/lagar flotte bilder/videoar på influenserkontoen min @reisermedglede


Bakgrunn: Vinteren 2022 oppretta eg reisebloggen www.reisermedglede.no med tilhøyrande sosiale medier, der eg formiddla reiseglede og reisetips. Eg elskar å reisa rundt i verden og inspirera andre til reising😎. Det har blitt nokon samarbeid med destinasjonar og bedrifter på detta året. Noko eg syns er kjempe kjekt😄 Influensersamarbeid er noko så blir meir og meir populært, då får eg vist fram produkta/tenestene dine på ein god måte som når fleire :) Eg har engasjerte og reelle følgarar til å vera ein mikroinfluenser.


Oppsummering: Hovedpoenget mitt er; eg hjelper deg med å sjå ting på ein anna måte, kjeme med tips og vinklingar til korleis du kan nå fleire kundar, gje godt innhold til dine kundar, og lettar oppgåver som du ikkje har tid til i ein travel jobbkvardag :) Eg får jobba med noko kjekt mens du fokuserar på det du likar best å jobba med i bedrifta di- win win for oss begge tenker eg! Og ikkje minst, du slepper alle avgifter og forpliktelser med å ha fast ansatt!


Ta gjerne ein kikk på mine sosiale medier kanaler for inspirasjon og gode tips!


Tilbakemelding frå ein kunde

"Eva er krativ og engasjert i jobben sin, ved å opprette Instagram kontoen min og være aktiv der har jeg fått flere kunder! " - Bismo Takst


Eg gler meg til å høyra frå deg!

Helsing Eva62 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page